Известие

Collapse
No announcement yet.

консумация на ток

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:08.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

най-честата грешка е в авторадиото ,а то между другото харчи точно толлкова в режим на готовност 0.5 А
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        А бе преди да се каже много ли е, малко ли е, трябва да се уточнят мерните единици

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
        най-честата грешка е в авторадиото ,а то между другото харчи точно толлкова в режим на готовност 0.5 А
        колега да се надяваме че си искал да кажеш 0.05 А защото ако е 0.5 А то тогава ставаш направо електричка и все ще търсиш контакт
        МЕТАН

Comment

Радиото в режим на готовност тегли межди 200 и 300 mA. Може и да има такива, които теглят по половин ампер, но не съм срещал. Тия 480 mA, говорят най-често за крушка 0.3-0.5W.Това от своя страна, да се завреш и да търсиш по жабката и особено багажника.
          За аларма с умрял акумулатор, просто не ми се говори, защото съм срещал екземпляр, който лапаше ампер и половина.
          Препоръчвам ти да закачиш амперметъра и да започнеш да вадиш бушоните един по един. Щом изчезне утечката- там е. Начина е малко трудоемък, но дава добри резултати.Ако не изчезне, това явно е някаква преправка:аларма; допълнителни кабели за радиото; мигащи светлинки или някоя друга цигания!
          Тогава ще трябва да търсиш под таблото, къде са направили пакостта!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
            Колеги вчера отивам в гаража, колата няма грам ток. Заредих акомулатора при един, той ми замери утечка уреда показа 0,48, това много ли е. Кажете какво да правя и някой ако знае читав жичкаджия във Велико Търново.
            Като цяло започнете да търсите проблема в консуматорите свързани към линия 30. Това са тези които имат постоянна връзка с Акумулатора.
            Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
            Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

Working...
            X